Bağlıkaya: TÜRSAB’ın ticari işlerine son vereceğiz

Değişim Hareketi Lideri ve TÜRSAB Başkan Adayı Firuz Bağlıkaya, Ankara’nın başkent oluşunun 94'üncü yıl dönümünde, Ankara’daki acenta temsilcileriyle bir araya geldi.

31/12/2019 23:40
Bağlıkaya: TÜRSAB’ın ticari işlerine son vereceğiz

200 Acenta temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı toplantıda, vaat ve projelerini meslektaşları ile paylaşan Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB’ın ticari işlerine son vererek, kurumu daha itibarlı bir yapı haline getireceklerini söyledi.

Seçmenleri Genel Kurula davet eden Bağlıkaya, oy kullanmak için 3 Kasım’a kadar gereken evrakların tamamlanarak, TÜRSAB’a teslim edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Seçime olan katılımın yüksek olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Firuz Bağlıkaya, meslektaşlarından bu anlamda duyarlı olmaları ricasında bulundu.

7300 üyeye, Genel Kurula katılmaları ve oy kullanmaları çağrısında bulunan Bağlıkaya, günde 2 yeni acenta kurulduğunu, rekabetin her geçen gün arttığını ancak işlerin giderek azaldığını dile getirdi. Çok sayıda BYK’nın kendilerini desteklediğini söyleyen Firuz Bağlıkaya, meslektaşlarına mutlaka seçime gelmelerini ve de gelmeyenleri de oy kullanmaları yönünde teşvik etmelerini söyledi.

250 acenta temsilcisinin “Değişim” için sahada canla başla çalıştığını ifade eden Bağlıkaya, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyelerini belirlerken hep birlikte karar vereceklerini ve yönetimi çalışma ekibi içerisinden, hep birlikte seçeceklerini belirtti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.