Babaların kalbine giden yol Elite World Hotels'den geçiyor

Elite World Hotels, babasına 15 Haziran Babalar Günü’nde keyifli bir gün yaşatmak isteyenler için harika bir hediye seçeneği sunuyor.

31/12/2019 23:40
Babaların kalbine giden yol Elite World Hotels'den geçiyor

Elite World Hotels, babasına 15 Haziran Babalar Günü’nde keyifli bir gün yaşatmak isteyenler için harika bir hediye seçeneği sunuyor.İstanbul Taksim’deki Elite World İstanbul Hotel, Florya’daki Elite World Business Hotel ve Van’daki Elite World Van Hotel bünyesinde, şıklığı ve sunduğu hizmet ile Babalar Günü’nü kutluyor.

Elite World Hotels, Babalar Günü’nde babaları çocuklarıyla keyifli bir gün geçirmeye davet ediyor. Yanında 2 kişiyle "Babalar Günü Yemeği"ne gelen babalar, hem Elite World Hotels’in lezzetlerini ücretsiz tadıp, hem de 30 Haziran 2014 tarihine kadar ücretsiz "Fit Life Spa & Health Center" (hamam, fitness center, sauna, havuz) kullanımı kazanacaklar.

Ailenin bütün yükünü üzerine alıp yorulan babanızı Fit Life Spa&Health Center’da dinlendirebilir, aynı zamanda babanızla ailece Elite World Hotels’deki restoranlarda yemek yemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Elite World Hotels restoranlarında gerçekleşecek ve Ödüllü Executive Şef Mithat Yalçınkaya tarafından hazırlanan Babalar Günü Özel Yemeği'nde başlangıç olarak mozzarella peyniri, domates, Akdeniz yeşillikleri ve fesleğen sos ile hazırlanan Caprese salatası, Sebze buketi , kremalı patates ve porçini mantar sos ile hazırlanan kekik yağı ve taze otlarla marine edilmiş dana bonfile ve tatlı olarak yaban meyveleri ile hazırlanan çikolatalı Meringue servis ediliyor. Babanız için ücretsiz olacak "Babalar Günü Özel Yemeği" 65 TL dir.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.