ATM Dubai 2018'de Türkiye rüzgarı esiyor

Ortadoğu pazarının en büyük fuarı ATM Dubai 2018, dün başladı. Dubai World Trade Center’da düzenlenen Arabian Travel Market-ATM Fuarı, 25 Nisan'da sona erecek.

22/04/2018 12:57
ATM Dubai 2018'de Türkiye rüzgarı esiyor

Kriz döneminde Türk turizminin büyüyen tek pazarı olan Ortadoğu pazarını destekleyen ATM Dubai'ye, Türkiye’den birçok otel ve seyahat acentesi katılıyor. Yüksek Türkiye ilgisiyle kapılarını açan fuar, 4 gün sürecek. Birleşik Arap Emirlikleri yetkilileri, ATM Fuarı ile bölge turizminin giderek büyüdüğünü belirterek, “2026 yılında hedefimiz 236 Milyar Dolar” dedi.

TURİZM AKTÜEL DERGİSİ'NDEN ATM DUBAİ ÖZEL SAYISI

Turizm Aktüel Dergisi de, her yıl olduğu gibi bu yıl da, İngilizce olarak hazırlanan özel sayısıyla ATM Dubai Fuarı'ndaki yerini aldı. Hem Türk turizmini, hem de iş birliği yaptığı partnerleri temsilen fuarda yer alan Turizm Aktüel, katılımcıların tümüne ve ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtılacak. 

Fuarın geçtiğimiz iki yıla göre çok daha iyi ve hareketli geçtiğini söyleyen turizmciler, ATM Dubai fuarının özellikle İstanbul turizmi için çok önemli olduğunu vurguladı. 2018 sezonundan da iyi bir performans bekleyen turizmciler, krizin tamamen sona ermesinin 2020 yılını bulacağını belirtti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.