Armas Hotels'ten yatırım atağı

2018’i kaliteli hizmet ve marka yılı ilan eden Armas Hotels, bünyesindeki tesis sayısını da 15'e çıkardı.

18/01/2018 14:54
Armas Hotels'ten yatırım atağı

İşadamı Halil Doğan’ın sahibi olduğu Armas Hotels, 2018 sezonu öncesi bünyesinde bulunan tesis sayısını 15'e çıkararak büyümeye devam ediyor. Grup, Antalya-Belek’teki yeni oteli ile yatak sayısını 11 bin 500'e yükseltti.

Bünyesindeki 2 butik otel ve 12 tane de 4 ve 5 yıldızlı oteli ile Türk turizmine hizmet veren Armas Hotels, 2018 sezonuna yeni tesisi Armas Life Belek ile girecek.

Marka bilinirliğini arttıracak

2016 ve 2017’deki büyüme trendine 2018 yılında da devam edecek olan Armas Hotels, 2018’i aynı zamanda hizmet kalitesi ve marka bilinirliliğini de artırmak için geniş kapsamlı bir yenileme çalışmasına başladı.

Grubun lokomotif tesislerinden Maritim Saray Regency, Amara Club Marine ve Transatlantik otellerini köklü renovasyonlar ile yeni sezona sezona çok hızlı girmeyi hedefliyor. 

İstihdama katkımız devam edecek

İstihdama sağladığı katkı ile geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “İstihdam Ödülü” alan Armas Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Doğan, “Tesis sayısının artması aynı zamanda hedeflediğimiz kaliteli hizmetin sunumu için istihdamın artmasını da sağlamıştır. İstihdama katkımız devam edecek.

Bunun yanında yeni sezon için hedefimiz hizmet kalitesini üst seviyelere taşımak olup 2017 yılındaki istihdam artışını nitelikli ve kaliteli hizmet anlayışlı ile birleştirerek daha ileriye taşımaktır” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.