Arcanus Side Resort Hotel törenle hizmete açıldı

Yeni turizm sezonuyla birlikte konaklama tesisleri birer birer kapılarını misafirlere açıyor. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bu sene faaliyete başlayan Arcanus Side Resort Hotel’de yeni turizm sezonunu açtı.

31/12/2019 23:40
Arcanus Side Resort Hotel törenle hizmete açıldı

Halil ÖNCÜ - MANAVGAT / SORGUN

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Sorgun bölgesinde bulunan Arcanus Side Resort yenilenen yeni yüzü ile sezona merhaba dedi.  Sezon açılış kurdelesini otelde bulunan turistler ile birlikte kesen Arcanus Side Resort Genel Koordinatörü Hikmet Çetinkaya ve Genel Müdür Mustafa Kahraman, iyi bir sezon beklediklerini belirtirlerken, Arcanus Side Resort’un en önemli artısının bir doğa harikası olan Sorgun’da bulunuyor olması ile kalitede devamlılık ve misafir sürekliliği olacağını söylediler.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından misafirler ve otelde konaklayan misafirlere bir kokteyl düzenlenirken, ardından gece de çeşitli eğlenceler ve havai fişek gösterileri sunuldu. Otelde bulunan misafirlerin yoğun katılımı ile düzenlenen açılış gecesinde hazırlanan açılış pastasını birlikte kesen Arcanus Side Resort Genel Koordinatörü Hikmet Çetinkaya ve Genel Müdür Mustafa Kahraman misafirler ile tek tek ilgilendiler.

Çetinkaya “Turizmde daha da büyümek istiyoruz”

Arcanus Side Resort Genel Koordinatörü Hikmet Çetinkaya açılışta yaptığı açıklamasında verecekleri kaliteli hizmetle Türk turizminin daha da ileri gitmesi için var güçleri çalışacaklarını belirtirken, “İyi bir hizmet vererek, misafirlerimizin memnuniyetini arttırarak, misafir devamlılığını sağlayarak,  turizm camiamızda çıtamızı daha da yükseltmek istiyoruz. Hedeflerimiz bünyemize birkaç tesis daha katarak turizmde daha da büyümek. Müşteri devamlılığı, iyi ve kaliteli personel ile hizmet vermek asıl hedefimiz.  Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Bey de bu konularda bize son derece destek olmakta. Bizlerde O’nun desteği ile ekip halinde bu çıtayı yükseltmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Hikmet Çetinkaya  “Tesisimizin en önemli özelliği orman içerisinde yer alması ve denize sıfır olması, bina olarak da denizi kucaklamasıdır”

Arcanus Side Resort ‘un en büyük farkının hizmet olacağını da sözlerine ekleyen Çetinkaya, “ Bizim en büyük farkımız iyi hizmetimiz olacak. Turizm camiasındaki yenilikleri takip ederek, Hizmet sürekliliği, müşteri devamlılığını sağlayacağız. Tesisimizin en önemli özelliği orman içerisinde yer alması ve denize sıfır olması, bina olarak da denizi kucaklamasıdır. En önemli özelliğimiz tabiat, doğa ve aile oteli olmamızdır” diye konuştu.

Genel Müdür Mustafa Kahraman: İyi bir sezon bekliyoruz

Arcanus Side Resort  Genel Müdürü  Mustafa Kahraman  da sezon açılışında yaptığı açıklamasında 2013 yılına benzer bir sezon beklediklerini belirtirken sezonu da şöyle değerlendirdi.

“ 2014 yılı sezonunun iyi geçmesini bekliyoruz. Sorgun bölgesinin eşsiz doğasını aynı zamanda misafir sevecenliği belli bir noktaya gelen satış trendini kullanmak istiyoruz. Daha önce bu tesis Asteria tarafından kiralanmış ve yedi yıl boyunca işletilmişti. Otelimizin sahibi Sayın Ali Yıldırım’ın talimatlarıyla Arcanus Side Resort’un adını koyarak tesisimizin geri dönüşünü sağladık. Bundan sonra daha da iyi hizmet vererek kalite ve memnuniyet çatısını daha yükseltmeyi hedefliyoruz. Asteria 20 yıldan bu yana süre gelen bir şirketti. Belli bir noktadan sonra turizm camiasından çekildiler. Bundan sonra biz burada yeni bir heyecan, yeni bir ekip ve profesyonel bir anlayış ile sisteme entegre olduk” dedi. Arcanus Side Resort’un pazarını % 80 Avrupa Pazarı oluştururken, % 10 Rus ve % 10 da İç Pazar oluşturuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.