Amadeus ile TÜRSAB'tan ortak teknoloji eğitimi

Amadeus ile TÜRSAB, acentelerin Amadeus çözümlerini daha etkin biçimde kullanabilmeleri için eğitimler düzenlemeye başladı.

31/12/2019 23:40
Amadeus ile TÜRSAB'tan ortak teknoloji eğitimi

Seyahat endüstrisi için teknoloji çözümleri üreten Amadeus ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), oluşturdukları 15 kişilik teknoloji sınıfları ile acentelere Amadeus çözümlerinin etkili bir şekilde kullanılmasına yönelik eğitimler verecek.

Eğitimler hakkında bilgi veren Amadeus Türkiye Genel Müdürü Eric Willems, "Eğitimimizi İstanbul'da TÜRSAB Akademi Amadeus Teknoloji sınıfında vereceğiz. Üniversiteyi yeni bitirmiş ve mesleğe yeni adım atacak kişiler de bu sertifika programlarımıza katılabilecek. Ancak önceliğimiz Amadeus kullanan acenteler olacak. Eğitimler 15 kişiyle gerçekleştirilecek. Bu yıl sonuna kadar en az 60 kişiyi sertifikalandırmış olacağız" dedi.

Teknoloji sınıfında gerçekleştirilecek eğitim programlarının yanı sıra her ayın ilk çarşamba günü Amadeus çözümleriyle ilgili eğitimler düzenleneceğini de ifade eden Willems, "TÜRSAB Akademi ile birlikte 3 Mayıs tarihinde düzenlediğimiz Amadeus ürün tanıtımı konulu eğitimde TÜRSAB Genel Merkezi ve 9 TÜRSAB BYK ofisinden video konferans sistemiyle 49 katılımcıya eriştik. Eğitim sonunda katılımcılara eğitime katıldıklarına dair sertifikalarını TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ile takdim ettik. İkinci eğitimde sayımızın artacağına inanıyorum" diye konuştu.

"Okul açacağımız günlerin gelmesini temenni ediyorum"

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise, "Bilgisayar dediğimiz, teknoloji dediğimiz olayda alın teri giderek yerini akıl terine bırakmış durumda. Teknoloji geliştikçe müşteri memnuniyeti artıyor, tüketici hakları belirginleşiyor ve bir yarış başlıyor. Bu yarışta seyahat acenteleri ve Amadeus iş birliği ile sektörümüze katkı sağlamaya çalışıyoruz. Müşterilere hizmet ne kadar iyi olursa geri dönüşler de o kadar iyi olur. Sürekli teknolojiyi yakalamak için çaba göstermeliyiz. Bugün TÜRSAB Akademi'de teknoloji sınıfımızı Amadeus'un desteği ile açmış bulunuyoruz. Sınıfı aşarak, okul açacağımız günlerin de gelmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.