Altın Pusula 'Gelecek Turizmde’yi gösterdi

Anadolu Efes'in, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığında yürüttüğü Gelecek Turizmde Projesi 14. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’nde ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

31/12/2019 23:40
Altın Pusula 'Gelecek Turizmde’yi gösterdi

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’nde ‘Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu Projesi’, Jüri Özel Ödülü’ne değer bulunarak, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

İletişim dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olan Altın Pusula’da bu yıl toplam 124 proje yarıştı. Anadolu Efes, Türkiye’nin turizm potansiyelini ortaya çıkarmak ve sürdürülebilir turizm projeleri üzerinden yerel kalkınmaya destek olmak amacıyla yürüttüğü ‘Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu Projesi’ ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Gelecek Turizmde ödüle doymuyor

Gelecek Turizmde Projesi, 2014 yılında The Stevie Awards 11. Uluslararası İş Ödülleri'nde “Avrupa'nın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” ve “Toplum İlişkilerinde En İyi Halkla İlişkiler Projesi” kategorilerinde bronz madalya kazandı. Bunlara ek olarak CSR Europe tarafından yürütülen Skills for Jobs- İstihdam için Yetkinlikler- Etki Haritası’nda Gelecek Turizmde Türkiye’yi temsil eden tek proje oldu.  

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.