Almanya pazarında yükselişe geçtik

Antalya'nın 2018'de Almanya pazarında yeniden yükselişe geçtiğini söyleyen InvistaHotels Belek Genel Müdürü Ülkay Atmaca, "Tur operatörlerinin uçak planlamalarındaki artış ve gelen rezervasyonlar bunun bir göstergesi" dedi.

14/03/2018 15:24
Almanya pazarında yükselişe geçtik

Son yıllarda çok gerileyen Alman pazarının 2018'de ciddi bir artış göstereceğini ifade eden Ülkay Atmaca, “Dünyanın en büyük turizm fuarlarından birisi olan ITB’de durum daha da netleşti. Son aylarda aldığımız rezervasyonlar çok sevindirici. Büyük tur operatörlerinin planlamalarında ciddi bir artış görüyoruz. Sahneye çıkacak Türkiye merkezli yeni tur operatörleri ciddi yatırım ve tanıtım içindeler. Tüm göstergeler, Alman tüketicinin Türkiye’ye döneceği yönünde" dedi.

Alman pazarı 12 ay sürekliliği olan

"Son dakika satışları ve online satış kanallarının özellikle ITB sonrası iyice artacağını düşünüyorum" diyen Atmaca, "Bazı tur operatörü yetkililerinin bahsettiği kadar büyük bir oranın gerçekleşmesi zor görünüyor. Ancak Alman turist rakamlarının son iki yıldan daha iyi olacağı kesin. Alman tüketicinin artması, sektör için çok önemli, Çünkü, Alman pazarı 12 ay sürekliliği olan bir pazar ve bu pazarın artması her anlamda planlamalara ve bütçelere olumlu yansıyor” diye konuştu.

Belek yine favori destinasyonlar içerisinde yer alacak

Belek’te bu yıl yeni bir yatırım olmadığını ve ciddi bir toparlanma yaşanan Belek’in yine favori destinasyonlar arasında yer aldığını ifade eden Ülkay Atmaca, “Bazı tesisler ciddi yenilemeler yaptı. Var olan temalı park, daha büyüyor ve konsepti değişiyor.

Planlı bir bölge olması ve her türlü ihtiyaca cevap verebilmesi, Belek'i bir adım öne taşıyor. Golf, futbol, kongre, seminer başta olmak üzere her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek tesis skalasına sahip olan Belek, avantajını bundan sonra kullanmaya devam edecek” dedi.

InvistaHotels Belek yeni sezonda da iddialı

InvistaHotels Belek'in sezona iddialı girdiğini belirten Genel Müdür Ülkay Atmaca, “Özellikle odalarda ciddi bir yenileme yaparak, 2018 yazına hazırlanıyoruz. Rezervasyonlarımız gayet iyi. 2018 sezonunda, hizmet kalitemiz ve bizi öne çıkaracak organizasyonlarla Belek’teki konumumuzu güçlendireceğiz. Sektörün tüm paydaşlarına başarılı ve bol kazançlı bir sezon diliyorum” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.