Almanya Antalya'nın vazgeçilmezidir

Almanya'da düzenlenen ITB Berlin Fuarı'na katılan Cornelia Diamond Otel Genel Müdürü Zafer Alkaya, "Almanya pazarı çok önemli. Alman pazarını tekrar güzel günlerine döndürmemiz lazım. Bunun için hep birlikte uğraşıyoruz" dedi.

10/03/2018 00:10
Almanya Antalya'nın vazgeçilmezidir

ITB Berlin Turizm Fuarı'na katılan Cornelia Diamond Otel Genel Müdürü Zafer Alkaya, Almanya pazarını değerlendirdi. Alkaya, "Almanya bizim lokomotif pazarımız. Yıllardan beri hiç değişmedi. Sadece son yıllarda Alman pazarından istediğimiz oranda rezervasyon alamadığımızı hepimiz biliyoruz. Bu anlamda bu sene ITB çok daha önem kazandı. Büyük ölçüde katılım var. Coşkulu bir katılım var. Almanya pazarındaki o parıltılı günlerimize geri dönmemiz gerekiyor" dedi.

'ANTALYA'YA BAKIŞLARI SON DERECE POZİTİF'

Antalya turizminin Almanya olmadan olmayacağını vurgulayan Zafer Alkaya, "Her pazarın kendine yönelik bir dinamizmi var. Gerçeği var. Antalya'nın iki ana pazarı var. Almanya ve Rusya. Almanya özellikle orta Avrupa'nın da lokomotifi olduğu için çok önemli. Benelüks ve orta Avrupa'nın diğer ülkeleri de pazarın izinde giden pazarlar.

Bu anlamda Almanya pazarı çok önemli. Alman pazarını tekrar güzel günlerine döndürmemiz lazım. Bunun için hep birlikte uğraşıyoruz. Hep birlikte çaba içerisindeyiz. Alman turizmcilerle her zaman görüşüyoruz. Onların Türkiye'ye, Antalya'ya bakışları son derece pozitif. Bize her konuda yardımcı oluyorlar. Biz de onlara destek oluyoruz. Antalya pazarıyla ilgili yıllardan beri başarılı çalışmalarımız var.

Antalya'ya hızlı ve hak ettiğimiz akışı sağlamak zorundayız

Alman şirketlerinin sahibi oldukları yerler ve işletmeler var Antalya'da. Onların da Antalya destinasyonundan büyük umutları var. Bir an önce Antalya'ya hızlı ve hak ettiğimiz akışı sağlamak zorundayız. Rusya pazarı son derece umutlu. Rusya pazarındaki sıkıntıları giderdik. Rusya'dan akış sağlıklı şekilde olmakta. Buna paralel Almanya başta olmak üzere Avrupa'yı da hallettiğimiz takdirde o ışıltılı günlerimize dönmememiz için hiçbir sebep yok" diye konuştu. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.