Alman turistler Türkiye'de tatil yapmaktan mutlu!

Manavgat Side Titreyengöl’de yer alan Maritim Saray Regency Resort & Spa’da tatil yapan Alman turistler kendilerini güven içinde hissetliklerini ve Antalya’da her zamanki gibi mükemmel bir tatil yapmanın keyfini yaşadıklarını söylediler.

31/12/2019 23:40
Alman turistler Türkiye'de tatil yapmaktan mutlu!

Alman misafirlerin yoğun olduğu tesis yaklaşık % 80 doluluk ile hizmet veriyor.Maritim Saray Regency Resort & Spa Genel Müdürü Erdinç Savul yaptığı açıklamasında: “ Son dönem sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Doluluk oranlarımız %80’lerde. Daha çok Alman misafirlerimiz tesisimizde tatillerini yapıyorlar. Bizleri bu zamanda yalnız bırakmayan misafirlerimizi burada mutlu etmeye ve ülkemizin imajına olumlu katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Misafirlerimiz mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz”

 





Tatilini geçiren Alman turistler çok mutlu! Misafirler ne dedi?

Corolla Sonnet: “ Buraya dördüncü gelişim. Burada olmaktan çok mutluyum. Burayı çok seviyorum. Daha ne söyleyebilirim ki?”

Peter Sonnet: “ Buraya gelmekte bir sakınca yok. Türkiye’de çok sağlıklı bir tatil yapıyoruz. Burası tehlikeli olmayan bir yer. Bende yıllardır buraya geliyorum. Türkiye’yi çok seviyorum. Dördüncü gelişimiz, seneye buraya tekrar geleceğiz”

Deborah Graham – Molly Graham :” Buraya geldik ve tatilden çok mutluyuz. Kim ne diyorsa desin umursamayın, Türkiye’ye tatile gelin”

Franziska LaWge – Jonathan Lawge: ” Bu bölgeye hep tatile geliyoruz. Yeni değiliz. Bize çok negatif şeyler söylediler. Bu arada gelmemeyi düşünüyorduk. Ama kesinlikle kim ne derse desin, dinlemedik geldik ve tatilimizi yapıyoruz. Çok memnunuz. Tekrar geleceğiz”
 


Tim Ritscher: “ Dört ay önce bu tesise rezervasyon yaptık. Önce son durumlara bakarak çok düşündük. Ama hak ettiğimiz tatili bu gibi olaylardan iptal etmeyi düşünmedik. Geldik ve görüldüğü gibi her şey yolunda. Çok da memnunuz”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.