Alkoçlar Otelleri sezonu erken açıyor

Alkoçlar Otelleri, sezona hızlı bir giriş yapıyor. 2016’da bünyesine dahil olan Thor by Alkoçlar Exclusive Bodrum ve Alkoçlar Exclusive Kemer ile misafir memnuniyetini %100’e taşımayı hedeflerken Exclusive hizmet kalitesi ile de misafirlerine unutulmaz deneyimler yaşatmayı hedefliyor.

31/12/2019 23:40
Alkoçlar Otelleri sezonu erken açıyor

Ege ve Akdeniz’in kalbinde yer alan 5 farklı sahil oteli, 60 yılı aşan otelcilik deneyimi ve tamamen yerli sermaye ile hizmet veren Alkoçlar Otelleri bu yıl da tatilcilerin ilk tercihi olacak. Exclusive oteller de dahil olmak üzere baharı erkenden karşıladıklarını, Nisan ayında tüm tesislerin açık olacağını da ifade etti.

Baharın gelişi ve hem iç hem de dış pazarda misafirlerden gelen talepler doğrultusunda sezona erkenden başlayacaklarını ifade eden Alkoçlar: ‘’Exclusive markamız ile geçtiğimiz dönemlere göre hem misafir memnuniyetinde hem de misafir sayısında yoğun artış yaşadık. Özellikle misafir talepleri doğrultusunda otellerimizde yaptığımız iyileştirmeler ve yenilikler de emeğimizin karşılığını almamızda önemli rol oynadı. Bu yıl gelen misafir talepleri doğrultusunda da sezonu erken açarak hem misafirlerimize verdiğimiz değeri ve önemi gösteriyoruz, hem de misafirlerimize uzun tatil seçenekleri sunuyoruz’’ dedi.

Alkoçlar Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülşah Alkoçlar: “Rus turistlerde rekor sayıda giriş bekliyoruz”  

Rusya ile gün geçtikçe sağlamlaşan ikili ilişkiler neticesinde, Rusya’dan gelecek turist sayısında rekor düzeyde artış bekliyoruz. Geçen yıllarda yaşanan yabancı turist sayısındaki düşüş, bu yıl rekor düzeyde artacağını beklediğimiz Rus turistlerin gelişi ile kapanacak. İlerleyen günlerde buna benzer güzel gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. Bu güzel haberlerle birlikte ülkemize ve ülkemiz turizmcilerine yoğun bir sezon diliyorum.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.