Akra Barut hizmete girdi

43 yıldır resort otelciliği alanında yarattığı uzmanlığını, bu kez bir şehir otelinde konuklarıyla buluşturan Barut Hotels, Antalya’nın merkezinde şehir oteli ve tatil konseptini bir araya getiren Akra Barut’un kapılarını açtı.

31/12/2019 23:40
 Akra Barut hizmete girdi

Barut Hotels’in şehir oteli konseptiyle, tatil ruhunu buluşturan 5 yıldızlı yepyeni oteli Akra Barut açıldı. Falez’lerin üzerinde, Akdeniz’e hakim muhteşem konumunun yanı sıra; The LifeCo Sağlıklı Yaşam Merkezi, spor klübü, iş adamları ve iş kadınlarının rahatlığı için tasarlanan Executive Katı ile hem tatillerde hem de iş gezilerinde, bambaşka deneyimlerin kapılarını aralayacak olan Akra Barut, ‘Tatile, düşlere ve Akdeniz’e doymak isteyenleri bekliyor.

43 yıldır resort otelciliği alanında yarattığı uzmanlığını, bu kez bir şehir otelinde konuklarıyla buluşturan Barut Hotels, Antalya’nın merkezinde şehir oteli ve tatil konseptini bir araya getiren Akra Barut’un kapılarını açtı. Toplam 18 toplantı salonu ve iş adamları ve iş kadınlarının seyahatlerdeki konforu için tasarlanmış executive floor’uyla bir şehir otelinden beklenenden çok daha fazlasına sahip Akra Barut, benzersiz  konumu ve servis anlayışı ile unutulmaz bir tatilin anahtarını sunuyor.

Muhteşem manzaralı Deluxe, Executive ve Suit odaların da içinde olduğu toplam 471 oda ile kapılarını açan Akra Barut; denizden masaja, spordan detox’a kadar birbirinden farklı pek çok deneyim vadediyor. Akra Barut’un misafirlerine sunduğu benzersiz ayrıcalıklardan biri olan, 10. kattaki Ocean ve Panorama Suit’lerinin ‘sonsuzluk havuzu’ İnfinity, misafirlerine daha önce yaşamadıkları bir lüks ve mutluluğun kapılarını aralıyor. Akra Barut’un içinde yer alan 4 yıldızlı Akra Park Barut ise, misafirlerine Akra Barut’un vadettiği tüm ayrıcalıkları sunuyor.

Sağlıklı yaşam için gereken herşey Akra Barut’ta!

Antalya’nın merkezinde denize sıfır muhteşem konumu, ünlü The LifeCo Sağlıklı Yaşam Merkezi, spor klübü, tenis kortları ve çok seyahat eden iş adamları ve iş kadınları tasarlanan Executive Katı ile de size iş ve tatil fırsatlarını bir arada sunan Akra Barut, şehrin göbeğinde benzersiz bir resort deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.

Yaklaşık 5500 m2 alana kurulu Akra Health Club; içindeki kapalı yüzme havuzu, sauna, jakuzi, dinlenme odaları, buhar odası, masaj odaları, cilt ve vücut bakım odaları, terapi odaları ve Türk Hamamı’yla, tatili yorgunluk atma fırsatı olarak değerlendirmek için ideal bir ortam sunuyor.

The LifeCO’nun pek çok sağlıklı yaşam programı ile hizmet verdiği Akra Barut, sunduğu ‘sağlıklı yaşam konsepti’ni son teknoloji ‘Technogym’ ile donatılmış Fitness Club’ı Akra Fit ile tamamlıyor. 

Her damak tadına uygun bir seçenek var

Akra Barut’un onuncu katında deniz ve dağ manzaralı konumuyla hizmet veren ve açık/kapalı alanlarıyla dünya mutfaklarından örnekler sunan fine dining konseptindeki Mavi Restoran ve bar, açık ve kapalı alana sahip deniz manzaralı Divan Restoran, lobi katında bulunan Akdeniz manzaralı Akra Bistro ve gün boyu atıştırmalıklar ve farklı içecek seçenekleri Akra Bar’ın yanı sıra Lobby Lounge da Akra Barut’un farklı beklentiler ve damak tatlarına sahip konukları için farklı seçenekler sunuyor.

Executive ve suit odalarda konaklayan misafirlerin ücretsiz olarak yararlandığı Executive Lounge’da gün boyunca sunduğu kahvaltı, öğlen ve akşam saati atıştırmalıkları ve  alkollü içki, çay, kahve ikramlarıyla Akra Barut, misafirlerine ayrıcalıklı hissettiriyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.