Akfen 4 ödülle ülkeye döndü

Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi(LACP) tarafından düzenlenen Faaliyet Raporları 2013 Vision Awards, Akfen GYO’nun ‘Dünyayı Misafir Ediyoruz’ temalı 2013 Faaliyet Raporu’nu 4 ödüle birden layık gördü.

31/12/2019 23:40
Akfen 4 ödülle ülkeye döndü

Halkla ilişkler sektörüne yön veren ve alanında en başarılı çalışmaları değerlendiren Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP), Faaliyet Raporları 2013 Vision Awards kapsamında ödüllerini dağıttı. 2001 yılından bu yana düzenlenen ve 25 ülkeden bini aşkın şirketin başvurduğu ödüllere, Akfen GYO 2013 Faaliyet Raporu ‘Dünyayı Misafir Ediyoruz’ temasıyla katılım gösterdi.

Ekonomik şehir otelciliği konseptini hayata geçirerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Akfen GYO’nun Genel Müdürü Vedat Tural, “Türkiye’nin şehir otelciliğinde ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak iş yapış modellerimizi sektöre örnek olmanın sorumluluğuyla geliştiriyoruz. 2013 yılında ‘Dünyayı Misafir Ediyoruz’ temasıyla hayata geçirdiğimiz faaliyet raporumuzu da bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak hazırladık” dedi.

Akfen GYO olarak otellerinde dünyanın her kesiminden gelen misafirleri ağırlamaktan büyük bir keyif duyduklarını belirten Tural, “Bütün bir yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmaları aktardığımız faaliyet raporumuzun dünyanın halkla ilişkiler alanında en itibarlı platformlarından Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi tarafından 4 ödüle birden layık görülmesinden büyük bir gurur duyuyoruz. Bu raporun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. “ ifadelerinde bulundu.

Heyecan verici bir rapor!

Valiz formatında hazırlanan özel tasarımıyla 4 ödüle birden layık görülen Akfen GYO 2013 Faaliyet Raporu, jüri tarafından unutulmaz bir çalışma olarak tanımlandı. Jürinin çarpıcı tasarımıyla oldukça etkileyici bulduğu rapor, enerji dolu tasarımıyla okuyucu için heyecan verici bir çalışma olarak değerlendirildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.