Akdeniz ve Ege Bölgesi Otelleri'nin yeni ilgi odağı

Amerika ve Avrupa’nın sporda devrim olarak nitelendirdiği yeni spor trendi Aqua Fitness artık Türkiye’de. Dynamika firmasının Türkiye distribütörü ABL Spor; fitness, güzellik ve spor dünyasındaki son trendleri Türkiye ile buluşturuyor.

31/12/2019 23:40
Akdeniz ve Ege Bölgesi Otelleri'nin yeni ilgi odağı

ABL Spor getirdiği aqua fitness ürünleri Energybike, Aqua Jogger ve Aqua Jumper ile oteller, güzellik ve spa merkezleri için farklılaşma fırsatı yaratırken başta Akdeniz ve Ege bölgesi olmak üzere tüm ülke genelinde turizm sektöründeki işletmelere yenilikçi çözümler sunuyor.

ABL Spor’un sunduğu aqua fitness ürünleri, suyun iyileştirici ve rahatlatıcı gücünden faydalanarak eklemleri zorlamadan ağrısız spor yapma olanağı veriyor. Normal spora göre çok daha fazla kalori yaktıran bu ürünler kalp sağlığını koruyor, kasları güçlendiriyor ve kan dolaşımını hızlandırıyor. Ayrıca, selülitlerin azaltılması, vücutta birikmiş fazla suyun atılması, bacakların güzelleştirilmesi ve vücudun forma girmesine yardımcı olurken stres ve gerginlikten uzaklaşılmasını da sağlıyor.

Eğlence, spor ve sağlık Aqua Fitness ekipmanları ile bir arada...

ABL Spor’un sunduğu aqua fitness ürünlerinden, Energybike; tüm havuzlarda kullanılabilen su içine yerleştirilmiş özel bir su bisikletidir. Pratik ve faydalı spor yapma imkanı sunarken suyun içinde toplu spor yapma deneyimini yaşatarak sosyalleşme ve eğlenceyi bir arada sağlar. Suda yürüyüş bandı olan Aqua Jogger ile bütün kas gruplarını çalıştırmak için tasarlanmış suda zıplama aleti Aqua Jumper ise egzersizlerin daha kolay yapılmasına olanak sunar.

ABL Spor firması tarafından Türkiye’de satışa sunulan ve Avrupalılar’ın yakından tanıyıp güvendiği Aqua Fitness, özellikle düzenli olarak spor yapan, fitness trendleriyle yakından ilgilenen yabancı ve yerli turistlerin de oldukça ilgisini çekiyor.

Aqua Fitness spor ekipmanları faydalarının yanı sıra önemli rekabetin yaşandığı turizm ve sağlık/güzellik sektörlerinde işletmeler için farklı bir alternatif oluşturuyor. 4 mevsim yapılabilecek bir spor türü olduğundan, yaz ve kış aylarında aktivite sıkıntısı yaşayan işletmelere de farklı bir alternatif olarak ortaya çıkıyor.

Türkiye'de bu yaz sezonunda sağlık turizminin öneminin farkında olan önemli otel zincirleri (Rixos ve Maxx Royal otelleri) Aqua Fitness ekipmanlarına yatırım yaptı ve ABL Sporu seçtiler.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.