Airbnb otellerle rekabeti sertleştirdi

Airbnb, sitesinde yeni hizmeti Airbnb Plus’ı yayına aldı. Airbnb Plus, Airbnb kullanıcılarına otel benzeri bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

24/02/2018 02:47
Airbnb otellerle rekabeti sertleştirdi

San Francisco’da düzenlenen bir etkinlik ile CEO Brian Chesky tarafından tanıtılan Airbnb Plus, Airbnb kullanıcılarına otel benzeri bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Webrazzi'de yer alan habere göre, Airbnb Plus ile kullanıcılar, belli bir standartta ve şirketin tabiriyle 'Kalite' onaylı bir hizmet alıyor.

Airbnb’nin web sitesinde Airbnb Plus hizmeti şu cümleler ile tanımlanıyor:

"İster özel odada olun ister tüm yer sizin olsun her Airbnb Plus evi benzersiz, dikkatlice tasarlanmış ve standart olanaklara sahip bir evdir. Tüm Airbnb Plus evleri, konfor, tutarlılık ve tasarımdan emin olmak amacıyla bizzat ziyaret edilir.

Evler olması gereken olanaklardan duvarlardaki resimlere kadar, misafirlerin bize sevdiklerini söylediği 100’den fazla şey açısından kontrol edilmektedir."

Airbnb Plus 13 şehirde 2000’in üzerinde mekanda

10'uncu yılını kutlayan Airbnb; Airbnb Plus’ı 13 şehirde 2000’in üzerinde mekanda kullanıma sunuyor. Bu şehirler; Austin, Barselona, Cape Town, Şikago, Los Angeles, Londra, Melbourne, Milano, Roma, San Francisco, Şangay, Sydney ve Toronto.

Airbnb Plus evlerinin gecelik fiyatı 200 Dolar'dan başlayacak. Airbnb’nin şimdiye kadar sunduğu evlerin fiyatı ise, gecelik 100 Dolar civarındaydı. Kullanıcıların Airbnb Plus’ı diğer evlerden ayırt edebilmesi için, sitede bu kayıt fotoğrafı altında PLUS rozeti yerleştiriliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.