Acentalar biterse Türkiye’de turizm de biter

TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem Karadeniz buluşması kapsamında Samsun’da düzenlediği toplantıda, “Karadenizin incisi bu cennet bölgemizde faaliyet gösteren acentalarımızı yalnız kalmaktan kurtaracağız” dedi.

31/12/2019 23:40
Acentalar biterse Türkiye’de turizm de biter

Güçlü TÜRSAB Platformu bünyesinde Ortak Akıl Toplantıları gerçekleştiren TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem, Karadeniz Buluşması kapsamında Samsun’da bölgede faaliyet gösteren turizm ve seyahat acentalarıyla bir araya geldi. Samsun Shereton Otel’de gerçekleşen toplantıya Samsun, Sinop, Ordu, Tokat ve Amasya bölgesinden gelen 70 civarında turizm ve seyahat acentası yetkilisi yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem, “Karadenizin incisi bu cennet bölgemizde faaliyet gösteren acentalarımızı yalnız kalmaktan kurtaracağız” dedi.

“TÜRSAB’TA DEĞİŞİMİ HEDEFLİYORUZ”

“Türkiye’de turizmin bel kemiğini oluşturan turizm ve seyahat acentalarımız ne yazık ki son yıllarda yalnız bırakıldı. Acenteler biterse turizmin tamamı biter. Acentelerin bitip yok olmasını engellemek için buradayız. Hepimiz için Türsab’ta değişimi hedefleyerek başkan adayı oldum. Artık değişimin zamanı gelmiştir. Bu gemi batarsa hepimiz batarız. Bizim hiç kimseyle kavgamız yok. Turizmde birlik ve beraberlik için yola çıktık.

GÜÇLÜ ACENTE GÜÇLÜ TÜRSAB

Seçim bildirgemizde yer alan 32 madde TÜRSAB başkanı seçildiğim zaman yerine getirmek üzere benim seyahat acentelerine verdiğim şeref sözüdür. 32 madde içerisinde acentalarımızın sorunlarına çözüm olacak, elini güçlendirecek pek çok projemiz var. Genel merkezin güçlü olması bize birşey kazandırmaz önemli olan acentelerin güçlü olmasıdır. Arka arkaya acente açılmasına son vererek, seyahat acentesi kurulmasına kısıtlama getireceğiz. Bu şekilde yaşam mücadelesi veren seyahat acentelerinin pazar paylarının başkaları tarafından çalınmasını engelleyeceğiz.”

KARADENİZİ MARKALAŞTIRACAĞIZ

Karadeniz bölgesinin dünyanın önemli turizm destinasyonlarından birisi haline getirmek adına bölge acentalarımıza yurt dışı fuarlarına katılmakları noktasında tanıtım destekleri vereceğiz. Bölgemizin turizm değerlerinin ön plana çıkarılmasını ve özellikle Arap turistlerin büyük ilgi gösterdiği doğa turizmi, sağlık turizmi gibi alanlarda markalaşması adına çalışmalar yapacağız. Seçimden seçime gelip hatırınızın sorulmasını ve sonra ortadan kaybolma düzenini değiştireceğiz. Türkiye’nin satış ve pazarlamasından sorumlu olan seyahat acentelerinin profesyonelleri başka sektörlere kayıyor. Bunu engellemek ve acentelerin güçlenmesi için yeni projeler geliştirmek zorundayız.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.