Bağlıkaya: 2018 Almanya'da rekor yılı olacak

Bu yıl 52’ncisi düzenlenen  ITB Berlin Turizm Fuarı’na katılan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, fuardan çok olumlu izlenimler edindiğini belirtti.

08/03/2018 16:53
Bağlıkaya: 2018 Almanya'da rekor yılı olacak

Almanya’nın Türkiye’nin ana pazarı olduğunu vurgulayan Bağlıkaya, 2018’in Almanya’da rekor yılı olacağını söyledi. ITB Berlin Turizm fuarının ülke tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, “Her zaman söylediğimiz bir şey var, burası bizim ana pazarımız. Yani burası hapşırdığı zaman her taraf zatürree oluyor. Dolayısıyla Almanya, Rusya ile birlikte bizim en önemli pazarımız.

ITB de, dünya turizminin kalbinin attığı çok önemli bir fuar. Çok da hareketli başladı. Geçen yıldan bugüne yüzde 60’a yakın bir rezervasyon artışı var. Mükemmel bir gidişat var ve inşallah böyle devam edecek. 2018, Almanya'da rekor yılı olacak diye düşünüyorum. İnşallah 2015’in de üstüne çıkacağız” diye konuştu.

ITB Berlin’e, TÜRSAB'ı temsilen Başkan Firuz Bağlıkaya ile birlikte; Genel Sekreter Bedirhan Bayka, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Mücella Tarhan ile TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Direktör Yardımcısı Gülberk Aşyapar ve Kurumsal İlişkiler Departmanı’ndan Burcu Osanmaz da katılıyor. TÜRSAB, ITB’de ayrı bir stand ile temsil ediliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.