3 Eylül 2010 Cuma
 Foto Galeri
Otomobil Konseptli Hotel
Otomobil Konseptli Hotel
 Yazarlarımız
HASAN ARSLAN
 
İSTANBUL’UN MAKYAJININ ALTINDAN SIRITAN KUSURLAR...

VOLKAN ALTINTAŞ
 
GADIN KÖYÜM(*)...

EMRE GÖKHAN
 
Kurtuluşa Taç Olan Zafer; 30 Ağustos 1922......

HASAN TINMAZ
 
Bir Başka Alanya: Denizden Ötesi...

RECEP ARISOY
 
Sektörde genç olmakta sorun, yaşlı olmakta...

HÜSNÜ GÜMÜŞ
 
GÜRE'DEN SELAMLAR...
ALİ YILMAZ
 
ERKEN REZERVASYON......
Şaban Ali YAŞAROĞLU
 
DEMOKRAT BİR LİDERE BAKIŞ...
K.ÜNSAL BARIŞ
 
AH GÜZEL İSTANBUL!… ...
Tunç MÜSTECAPLIOĞLU
 
Nee Kamboçya'da mısın, orası da neredeydi?...
Antonios Α. Giannopo
 
Greek Tourism Sector & Financial Crisis: Threats and Opportu...
ERCAN ATAK
 
Asıl bahtı güzel olsun, kardeş… ...

OSMAN ERGİN
 
BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA......

ADİL ÇULHAOĞLU
 
Kültür ve Turizm Zenginliklerimiz...




 Mail List
E-Posta bültenimize
kayıtlı olmak ister misiniz?






Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konya Dedeman Otel'den 'Online düğün'...
Konya Dedeman Otel'den 'Online düğün'...

Konya Dedeman Otel'den yurt dışında ya da uzak yerlerdeki akrabaların da düğüne online olarak katılmasını sağlayacak özel bir hizmet başlattı. Dedeman Konya Oteli Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Peksomlu, Konya’da ve gurbetçi yoğunluğunun fazla olduğu yakın kentlerdeki düğünlere, ekonomik krizin de etkisiyle uzak yerlerdeki yakınlarının fazla gelmemeye başladığını tespit ettiklerini söyledi.
08.02.2010 / 01:23:59


Ortaya çıkan bu durum karşısında proje düşündüklerini ifade eden Peksomlu, projenin, Konya’da yapılan düğünlere gelemeyen gurbetçilerin, internet gibi herkesin kolayca ulaşabileceği bir sistemle düğüne katılmasını sağlamayı hedeflediğini vurguladı. Peksomlu, "Projeyi Otel Genel Müdürümüz Recep Altınok’a sunduk ve hep birlikte üzerinde çalışarak projeyi büyük oranda uygulamaya hazır hale getirdik" dedi.

 

Otellerinde ilk online düğünü dün akşam yaptıklarını anlatan Peksomlu, "Dedeman Konya Oteli olarak, yurt dışında ya da uzak yerlerdeki akrabaların da düğüne online olarak katılıp, çifte takı takabilmesini sağlayacak bu özel hizmeti başlattık. Düğüne gelemeyen gurbetçi ya da uzaktaki akraba, düğünü internetten canlı olarak izledi. Projemizin bu ilk uygulaması büyük ilgi gördü, beğenildi.

Hem düğün sahipleri hem de çeşitli nedenlerle Konya’ya gelemeyen yakınlar da çok memnun oldu. Düğünü yurt içinde uzak bir noktada ya da yurt dışında olup, özellikle ekonomik kiriz nedeniyle gelemeyen yakınlar, düğün sahibinin gönlünü kazandığı gibi, internet iletişim sisteminden bu şekilde yararlanmanın da heyecanını yaşamış oldu" dedi.

GURBETÇİNİN UÇAK MASRAFI, GELİN VE DAMADA TAKI OLUYOR...

 

Bu sistem sayesinde, özellikle uçak bileti gibi yol masrafları bir hayli parayı bulan gurbetçilerin ulaşıma harcayacakları ücreti yeni evlenen çifte takabildiğini anlatan Peksomlu, düğünü internet sistemi sayesinde izleyen yakınların, tıpkı salondaymış gibi bu mutlu anı yaşadıklarını söyledi.

 

Peksomlu, yaklaşık bir ay içinde bu hizmete, internetten karşılıklı görüntülü konuşma, gelin ve damada yine online şekilde kredi kartını kullanarak canlı altın armağan etme uygulamasına başlayacaklarını, bu konuda bir mücevherat firmasıyla görüşme halinde olduklarını sözlerine ekledi.








Henüz Yorum Eklenmemiş

Turizm Haberleri Kategorisindeki Diğer Haberler




































.