19 Mayıs 2012 Cumartesi
 Foto Galeri
Tek Odalı Bir Bot
Tek Odalı Bir Bot
 Yazarlarımız
HASAN ARSLAN
 
SEVİNDİREN VE KORKUTAN RAKAMLAR......

DR. VOLKAN ALTINTAŞ
 
BRÜKSEL BULUŞMAMIZ...
Şaban Ali YAŞAROĞLU
 
İTÜ VAKFI TURİZM OKULU SIRA DIŞI BİR OKULDU...
K.ÜNSAL BARIŞ
 
OTELCİLİKTE SELAMLAŞMANIN ÖNEMİ...

Tunç MÜSTECAPLIOĞLU
 
Turizm, yaşamın ta kendisidir...
SEÇİM AYDIN
 
BİR ANNENİN DİJİTAL FERYADINA İTHAFLA...
KADİR UĞUR
 
BU SAÇLARI DEĞİRMENDE AĞIRTMADIK......
CEREN ERSÖZ
 
CYBER WARS...
HATİCE ARISOY
 
ANADOLU’DA BİR KÖY: İNCESU (2)...

M. ALİ ULUTURHAN
 
Letonya`dan selamlar...

OSMAN ERGİN
 
BULANIK SUDA BALIK AVLAMAK...

ADİL ÇULHAOĞLU
 
DUVAR RESSAMLARI......
 Mail List
E-Posta bültenimize
kayıtlı olmak ister misiniz?







Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
President Hotel'de konaklayana,  2 kat mil...
President Hotel'de konaklayana, 2 kat mil...

BW Plus The President Hotel, 31 Ocak sonuna kadar gerçekleşecek konaklamalarda, Miles&Smiles üyelerini 2 kat mil yani toplamda 1000 Miles&Smiles ile ödüllendiriyor.
13.01.2012 / 01:59:13


BW Plus The President Hotel, 31 Ocak sonuna kadar gerçekleşecek konaklamalarda, Miles&Smiles üyelerini 2 kat mil yani toplamda 1000 Miles&Smiles ile ödüllendiriyor.

Türkiye’deki Best Western ailesinin ilk Plus oteli olarak dünya pazarında yerini alan Beyazıt’taki BW Plus The President Hotel, aynı zamanda İstanbul’un ilk, ülkemizin ikinci ‘Yeşil Yıldız’ alan oteli olma özelliği taşıyor.  

Best Western Rewards Kulübü ve Türk Havayolları Miles&Smiles Kulübü arasındaki işbirliği, Best Western Türkiye’deki tüm otelleri kapsıyor. Bu arada, Miles&Smiles üyeleri, dünyadaki tüm Best Western otellerindeki konaklamalarında (Avustralya ve Yeni Zelanda hariç) 500 Miles&Smiles mili kazanıyor.

Nitekim daha önce başka zincirlerde konaklayan Miles&Smiles üyeleri, ‘Mil’ avantajı nedeniyle son günlerde dünya genelindeki BW zincirine üye otelleri tercih ediyor.

 


Henüz Yorum Eklenmemiş

Konaklama Kategorisindeki Diğer Haberler