19 Mayıs 2012 Cumartesi
 Foto Galeri
Tek Odalı Bir Bot
Tek Odalı Bir Bot
 Yazarlarımız
HASAN ARSLAN
 
SEVİNDİREN VE KORKUTAN RAKAMLAR......

DR. VOLKAN ALTINTAŞ
 
BRÜKSEL BULUŞMAMIZ...
Şaban Ali YAŞAROĞLU
 
İTÜ VAKFI TURİZM OKULU SIRA DIŞI BİR OKULDU...
K.ÜNSAL BARIŞ
 
OTELCİLİKTE SELAMLAŞMANIN ÖNEMİ...

Tunç MÜSTECAPLIOĞLU
 
Turizm, yaşamın ta kendisidir...
SEÇİM AYDIN
 
BİR ANNENİN DİJİTAL FERYADINA İTHAFLA...
KADİR UĞUR
 
BU SAÇLARI DEĞİRMENDE AĞIRTMADIK......
CEREN ERSÖZ
 
CYBER WARS...
HATİCE ARISOY
 
ANADOLU’DA BİR KÖY: İNCESU (2)...

M. ALİ ULUTURHAN
 
Letonya`dan selamlar...

OSMAN ERGİN
 
BULANIK SUDA BALIK AVLAMAK...

ADİL ÇULHAOĞLU
 
DUVAR RESSAMLARI......
 Mail List
E-Posta bültenimize
kayıtlı olmak ister misiniz?







Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye’nin lüks turizm potansiyeli ILTM’de tanıtılıyor
Türkiye’nin lüks turizm potansiyeli ILTM’de tanıtılıyor

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), 5 ile 8 Aralık tarihleri arasında, Fransa Cannes’de düzenlenen ILTM (International Luxury Travel Market) 2011 Fuarı’na katılıyor.
09.12.2011 / 12:19:46


TUROB tarafından fuar sırasında, lüks turizm segmentinde faaliyet gösteren yabancı seyahat acentaları ile fuar ziyaretçilerine; tarihten kültüre, alışverişten eğlenceye kadar geniş bir yelpazede ülkemizin sahip olduğu potansiyeli tanıtılıyor.
 
İstanbul ve Kapadokya’ya ilgi yüksek
 Paris Kültür ve Tanıtma Müşavirliği’nin başarılı organizasyonunda düzenlenen Türkiye standına yoğun ilgi gözleniyor. TUROB’u temsilen fuara, TUROB Başkan Yardımcısı Müberra Eresin ile TUROB Yönetim Kurulu Üyesi Taner Yallagöz katıldı. TUROB yetkilileri, dünyanın birçok ülkesinden katılan seyahat acentalarıyla yaptıkları görüşmede, Türkiye’nin sahip olduğu potansiyeli anlattı. Bugün sona erecek fuarda, İstanbul ve Kapadokya’ya ilgi yüksekti.


Henüz Yorum Eklenmemiş